Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi w moorasce

Olo123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem otoz mam wielkie lagi w moorasce,ze nawet bic nie moge,mam tak na kazdej wersji lc ,wie ktos moze o co chodzi? I np nie jest to tylko w kapeli,bo w miescie i poza nim tez sa bardzo duze lagi

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Witam,mam problem otoz mam wielkie lagi w moorasce,ze nawet bic nie moge,mam tak na kazdej wersji lc ,wie ktos moze o co chodzi? I np nie jest to tylko w kapeli,bo w miescie i poza nim tez sa bardzo duze lagi

Prosze o pomoc.

Hmm ja zainstalowałem najnowszy sterownik karty graficznej,i mi wszystko śmiga jak złoto,lecz może masz za słaby komputer ?:P i nie uciąga Ci ?:p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie no komputer raczej nie bo lepsze dni ciagnal bez lagow;D

Być może masz coś z łączem internetowym? Niemniej podaj parametry (procesor, karta graficzna, RAM).

Opublikowano

Być może masz coś z łączem internetowym? Niemniej podaj parametry (procesor, karta graficzna, RAM).

Od kiedy prędkość łącza ma coś do wczytywania tekstur?

@topic

Ogarnij może CCleaner'em.

Opublikowano

Teraz powiem wam cos zabawnego,odpalilem gg i praktycznie 0 lagow:D

Wątpie żeby to było przez to,napewno coś innego zrobiłeś i nie pamiętasz o.O

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Teraz powiem wam cos zabawnego,odpalilem gg i praktycznie 0 lagow:D

Powiem Ci, że nie wiem, jak to funkcjonuje, ale u mnie kiedyś też tak się robiło. Zaczynały się lagi (a właściwie dziwne ścięcia) i po uruchomieniu GG i najlepiej okna rozmowy, normalnie jak ręką odjął. Nie wiem od czego to zależy, ale doprawdy dziwne zjawisko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...